Oboy!

Vuxenpoäng till Mia: 10 p

 

Blivit förkyld och för första gången i sitt liv så får man själv ta och inhandla alla nödvändiga piller och sprayer som behövs för att ta livet på de elaka virusen.

 Efter en jobbig 10 h dag på jobbet fylld med snor och elaka hostningar känndes livet sådär, för att sedan komma hem till boet och betala hyran genom en bank som man inte riktigt begrep. Men det är väl så, ansvaret slår till när man minst anar det elr?

 

Ligger nu hemma, en fri dag från jobbet på grund av feber och allmän dålig intelligensnivå och reaktionsförmåga. Skönt faktiskt att få vara hemma även fast det hade varit skönare att vara frisk och ledig, men man ska inte vara kräsen, sen när får man som man vill här i livet!?

 

I osdags åkte Moa hem till Kalmar för att träffa alla djur och få lite hederlig hemlagad mat osv.. Blev ett drama på morgonen då hon skulle med en buss vid 07.15 och jag vaknade vid 06.45 och vem såg jag inte ligga i sin säng och sussa sött?.. Men hon han, tack vara snabba beslut och lite hjälp från puckobarnen..

 

Även igår var kvällen full med vuxenpoäng då vi bara var 4 stycken kvar i kollektivet.

Moa hade som sagt övergett oss för Kalmar, Isabell likaså och Fia som har  konstiga arbetstiderna var på jobbet. . Detta innebar att det bara var 4 barn kvar i barnhagen, dessa barn bestämde sig då för att baka lite scones. Och om det bakades! Gott blev de och där satt de runt köksbordet med tända ljus och åt nybakta scones, drack te och oboy.. som är så gott!

 

Mysigt värre var det, och ja, mamma. Jag kan baka, följa recept ..nja, men resultatet talar för sig själv =)

 

Hoppas att ni har det bra och att ni också får er beskärda del av scones bakande. Här i Oslo faller snön ner, mysigt värre!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0